Kategorije proizvoda

Idealni nadomjestak za majčin kolostrum. Spriječava pojavu pothlađenosti (hipotermije) i izvor je antitijela.

VolacPregledajte sve proizvode dobavljača

0601005Volostrum Lamb 10 kom vrećica od 50 gr.

Dostupno odmah

Za narudžbu većih količina ili daljnju prodaju proizvoda zatražite povlaštenu cijenu kroz naš obrazac za kontakt ili upitom na e-mail adresu info@bio-pharm-vet.hr
 

Imunoglobulini (antitijela) predstavljaju obranu protiv infekcija - bolesti i od posebnog su značaja za mlade životinje koje dolaze na svijet bez razvijenog obrambenog sustava. Kolostrumom osiguravamo energiju koja je neophodna za zdravi rast i razvoj, prevenciju hipotermije i preživljavanje u prvim danima života.

Unutar 12 sati od rođenja potrebno je osigurati konzumiranje kolostruma kada je resorpcija imunoglobulina odnosno antitijela najveća. S vremenom mogućnost resorpcije se smanjuje, a kvaliteta kolostruma je sve slabija.

Volostrum kolostrum

Predstavlja idealni nadomjestak za majčin kolostrum i omogućava preživljavanje mladunčadi u nedostatku majčinog kolostruma.

Visokokvalitetan protein sirutke pažljivo procesuiran kako bi se zadržala kvaliteta proteina. Kao takav opskrbljuje janjad odnosno jarad visokom količinom enerije. Bazira se na visokokvalitetnim očuvanim proteinima sirutke, koji su dobiveni specijalnom metodom izdvajanjem proteina iz mlijeka. Integritet, struktura i bioraspoloživost proteina nije narušena te su lako probavljivi.

Osim visokokvalitetnih proteina sirutke sadrži mliječnu mast i laktozu kao izvore energije za mladunčad. Može se primjeniti kao prirodni nadomjestak majčinom kolostrumu u slučajevima nedostatka istog, kod velikog broja mladunčadi ili kod siročadi.

Mnoga istraživanja su dokazala značajan utjecaj količine konzumiranog kolostruma na preživljavanje janjadi i jaradi.

 

BIO PHARM VET Digital © 2019

Izrada web stranica Virtus Dizajn - izrada web stranica