Kategorije proizvoda

Jedinstvena tehnologija doziranja! DOSATRON proporcionalna tehnologija doziranja jamči ispravno doziranje lijekova i dodataka hrani, neovisno o tlaku vode i varijacijama protoka. DOSATRON pumpe su samonosive do 4 m, prikladne za visoke viskoznosti, neosjetljive na proizvode koji otplinjavaju, jamče homogene otopine, omogućuju lako čitanje i podešavanje tražene brzine doziranja te mogu raditi bez proizvoda (bez rizika oštećenja pumpe).

DosatronPregledajte sve proizvode dobavljača

50014 Medikator D25RE2 Dosatron 0,2-2,0%

Dostupno odmah

50015Medikator D25RE5 Dosatron 1,0-5,0%

Dostupno odmah

Za narudžbu većih količina ili daljnju prodaju proizvoda zatražite povlaštenu cijenu kroz naš obrazac za kontakt ili upitom na e-mail adresu info@bio-pharm-vet.hr

Dosatron medikator se ugrađuje direktno na glavnu cijev za dovod hladne vode u kojoj nema pijeska, mulja i prljavštine. Ove supstance mogu smanjiti vijek trajanja dozatora, zato se na ulaz vodene linije stavlja filter koji služi kao čistač vode. Ako vaš dotok vode sadrži veće količine prljavštine, separator pijeska bi trebao biti instaliran na izvoru vode. Između izvora vode i unutarnjeg filtera može se staviti serija filtera sa 140 rupica (104 mikrona). Medikator koristi pritisak vode kao izvor energije za pokretanje.

Voda aktivira medikator koji direktno iz spremnika uzima određeni postotak koncetrata i dozira ga u vodu. Unutar medikatora koncentrat se miješa sa vodom i pritisak vode tjera otopinu dalje niz cijev. Količina koncentrata biti će proporcionalna volumenu vode koja ulazi u medikator bez obzira na oscilacije u pritisku vode koji se može pojaviti u cjevovodu. Količina doziranog koncentrata proporcionalna je količini vode koja ulazi u medikator i u potpunosti topi kemikalije koje su preporučene.

Odgovornost je operatora - korisnika utvrditi željeni omjer otopine, pomiješati otopinu, namjestiti dozator da se održi željena koncentracija otopine u vodi i da se osigura odgovarajući omjer ubrizgavanja. Npr. ako je doziranje postavljeno na 1% ili 1:100, to znači da za jedan volumen koncentrata medikator uzima 100 volumena vode.

Tehnika doziranja: Proporcionalna ne-električna
Izvor energije: Pritisak i protok vode
Integrirane funkcije:

- Mjerenje: Volumetrijski hidraulični motor
- Ubrizgavanje: Kontinuirano proporcionalno ubrizgavanje tekućine ili vodotopivog koncentrata
- Regulacija: proporcionalnost servo kontrolirana protokom vode
- Mješanje: integrirano miješanje

Glavna područja primjene
- doziranje lijekova i dodataka hrani
- doziranje sredstava za čišćenje i dezinfekciju sustava
- doziranje fitosanitarnih sredstava (staklenici)
- korekcija pH
- doziranje sredstava za pranje vozila

Tehnički podaci
Raspon ubrizgavanja: 0.2 - 2%
Raspon protoka vode: 10 l/h - 2.5 m3/h
Radni pritisak vode: 0.3 - 6 bar
Ubrizgavanje koncentriranih aditiva: 0.02 l/h - 50 l/h

U paket je uključeno:
- 1 Dosatron medikator
- zidni nosač
- 1 usisna cijev 175 cm [69"]
- 1 korisnički priručnik
 

 

BIO PHARM VET Digital © 2021

Izrada web stranica Virtus Dizajn - izrada web stranica