Kategorije proizvoda

Lako upijajući izvor bakra za svinje koji koči rast štetnih crijevnih bakterija, stvara ravnotežu crijevne mikroflore i jača otpornost organizma. Izrazito učinkovit i u malim dozama, daje odmah vidljive rezultate nakon primjene. Otporan na kiseline (do pH 2,5), topiv u vodi i ne zagađuje vodovodnu mrežu.

IntracarePregledajte sve proizvode dobavljača

0202003Intra Mineral Bakar 10 lit.

Dostupno odmah

Za narudžbu većih količina ili daljnju prodaju proizvoda zatražite povlaštenu cijenu kroz naš obrazac za kontakt ili upitom na e-mail adresu info@bio-pharm-vet.hr

Intra Minerali su specijalno razvijeni tekući izvori minerala u prehrani životinja, namijenjeni intenzivnom stočarskom uzgoju. Mogu se primjenjivati kroz vodu za piće ili kroz tekuću hranu, te na taj način zamjenjuju anorganske minerale u hrani. Putem procesa kelacije minerali dolaze u crijeva životinje u neoštećenom obliku i tamo se učinkovito absorbiraju. 

Intra Mineral Bakar (Cu)

Bakar se dodaje hrani za životinje od pamtivijeka zbog svojeg pozitivnog učinka na probavnu crijevnu floru životinja. Intra Mineral Bakar je organski kompleks soli bakra i sadrži 100gr bakra (Cu) po litri proizvoda. Dodavanjem Intra Mineral Bakra u praktičnoj primjeni ostavaruju se sljedeći rezultati:

- usporavanje rasta patogenih mikroorganizama
- djeluje optimalno na dobru probavu (zdravi stajski gnoj)
- životinja maksimalno iskorištava hranu (poboljšana konverzija)
- stimuliran rast životinje

Doziranje Intra Mineral Bakar (Cu)
Ovisno o potrebi, koristiti u dozi od 25 do 100 ml Intra Mineral Bakra na 1000 lit vode za piće (2,5 - 10 ppm). U tekućoj hrani, dozirati 75% od doze koju biste inače primjenili u slučaju korištenja kroz vodu za piće (100 ml na 1000 lit vode za piće = 75 ml na 1000 kg tekuće hrane).

BIO PHARM VET Digital © 2019

Izrada web stranica Virtus Dizajn - izrada web stranica