Kategorije proizvoda

Nagrađivana linija proizvoda za njegu papaka s dokazanim rezultatima nizozemskog proizvođača Intracare. Prvi proizvod na svijetu bez antibiotika koji učinkovito rješava problem digitalnog dermatitisa (Mortellaro) i ostale infektivne probleme na papcima.

IntracarePregledajte sve proizvode dobavljača

0201001Intra Hoof-fit gel za papke 330ml + kist

Dostupno odmah

0201002Intra Hoof-fit tape zavoj za papke

Dostupno odmah

0201003Intra Hoof-fit Liquid tekućina 10 lit.

Dostupno odmah

0201005Intra Hoof-fit Bath kupka za papke 20 lit.

Dostupno odmah

Za narudžbu većih količina ili daljnju prodaju proizvoda zatražite povlaštenu cijenu kroz naš obrazac za kontakt ili upitom na e-mail adresu info@bio-pharm-vet.hr
 

Problemi s papcima uzrokuju ekonomske gubitke u govedarstvu i ovčarstvu

Problemi s papcima goveda i ovaca obično nastaju zbog raznih čimbenika. Stupanj proizvodnje, uzgojna metoda i sama uzgojna vrsta, te smještaj životinja, hrana i higijena igraju ulogu u nastanku bolesti papaka. Na prvi pogled samo vidimo promjenu u izgledu papaka, ali stvarne štete su puno veće. Kod mlječnih krava, u slučaju problema s papcima, proizvodnja mlijeka drastično pada, krave su podložnije mastitisu, a također je i duži period između telenja. Zbog veće brige za životinje rastu troškovi, a može doći i do pobačaja. Rezultat je ekonomski gubitak.

Rezultati i prednosti korištenja Intra Hoof-fit programa

- dokazana učinkovitost u liječenju digitalnog dermatitisa i drugih infekcija papaka
- učinkovit i u prisutnosti kontaminacije izmetom i gnojovkom
- sposobnost djelovanja u uvjetima prohoda unutar 2-3 sekunde
- ne uzrokuje štetne promjene na koži i rogu papka
- produženo i preventivno djelovanje zbog zadržavanja na koži nakon tretmana
- nema perioda karence
- ne djeluje štetno na čovjeka

Proizvodi Intra Hoof-Fit Gel, Intra Hoof-Fit Liquid (tekućina) i Intra Hoof-Fit Bath (kupka) omogućavaju posjednicima krava i ovaca učinkovit tretman i održavanje zdravlja papaka. Intra Hoof-Fit program u potpunosti podržava medicinski tretman. Intra Hoof-Fit Gel je najprikladniji za tretman individualnih životinja. Intra Hoof-Fit Liquid tekućina je primarno osmišljena kao preparat za grupni tretman životinja. Tretman je najučinkovitije provoditi niskotlačnim rasprskivačem. Intra Hoof-Fit Bath kupka je preparat primarno namijenjen za preventivne tretmane i najučinkovitije se primjenjuje u kombinaciji s korištenjem Intra kadice. Intra Hoof-Fit proizvodi razvijeni su u uskoj suradnji s uzgajivačima stoke, veterinarima, stručnjacima za obradu papaka, te stručnjacima za stočarstvo općenito i temeljito su testirani u praktičnom radu.

"Već dugi niz godina koristimo proizvode iz Intra Hoof-Fit programa i uz pomoć njih smo srezali troškove liječenja i umanjili pojave bolesti papaka poput Digitalnog dermatitisa. "
dipl.ing.agr Igor Antoni, Voditelj Farme Mitrovac, Belje Plus

Osnovni sastojci proizvoda Intra Hoof-fit programa

  • organski kelirani minerali
  • ekstrakt Aloa Vera
  • dodaci za njegu kože
  • alkohol i spec. vezne tvari

BIO PHARM VET Digital © 2022

Izrada web stranica Virtus Dizajn - izrada web stranica