Kategorije proizvoda

Sprej za oporavak kože životinja bez antibiotika. Bazira se na keliranim mineralima za oporavak i zaštitu kože svih vrsta životinja. Bioaktivan na površini i u unutrašnjosti kože. Patentirana formula mikroniziranih minerala: osigurano upijanje aktivne tvari.

IntracarePregledajte sve proizvode dobavljača

0203015Intra Repiderma sprej 250 ml.

Dostupno odmah

Za narudžbu većih količina ili daljnju prodaju proizvoda zatražite povlaštenu cijenu kroz naš obrazac za kontakt ili upitom na e-mail adresu info@bio-pharm-vet.hr
 

Uzgajivači mliječnih krava, tovne junadi, ovaca i svinja, profesionalni liječnici za papke i veterinari od sada mogu učinkovito raditi bez antibiotika. Intracareova linija Hoof-fit proizvoda nedavno je dobila status službenog veterinarskog lijeka u Nizozemskoj. Na temelju iskustva sa Hoof-fit linijom proizvoda, Intracare uvodi novi proizvod: Repiderma sprej u obliku raspršivača, kao dodatak proizvodima s dokazanim rezultatima Intra Hoof-fit gelu, tekućini i kupki.

Službena ispitivanja provedena u Nizozemskom centru za zdravlje životinja u Deventeru dokazuju da je Hoof-fit gel 1,57 puta učinkovitiji od antibiotskog CTC spreja. Na globalnoj razini, organi vlasti sve više traže smanjenje upotrebe antibiotika u stočarskoj proizvodnji. Repiderma je lako primjenjivi oblik ne-antibiotskog Hoof-fit gela, koji se već više puta dokazao kao iznimno učinkovit lijek protiv agresivnih infekcija kao što je Digitalni Dermatitis.

Neposredan učinak na koži, ispod kože i unutar kože. Repiderma je proizvod za njegu kože životinja s trenutačnim učinkom. Aktivni sastojak su kelirani minerali koji se - za razliku od klasičnih minerala - lako apsorbiraju u kožu. Repiderma nije učinkovita samo na površini kože, nego također i ispod i unutar kože.

Ovaj proces je intenziviran, jer su kelirani minerali mikronizirani koristeći najnovije tehnike nanotehnologije. Minerali su uz pomoć specijalnih uređaja usitnjeni na čestice maksimalne veličine 3 μm. To je 25 000 puta manje od zrnca pijeska. Kao rezultat toga, čestice prodiru duboko u kožu u vrlo kratkom vremenu.

Prianjanje i zaštita
Repiderma sadrži ljepljive tvari koje osiguravaju dugi kontakt s kožom. Osim tih ljepljivih tvari, Repiderma sadrži i brojne aktivne tvari koje štite kožu od vanjskih utjecaja. Nakon primjene spreja, Repiderma stvara polupropusni zaštitni sloj na koži. Negativni vanjski utjecaji više ne mogu prodrijeti u kožu, dok naneseni sloj još uvijek propušta dotok kisika koji pomaže pri liječenju i obnavljanju kože.

Vrste životinja
Repiderma se može koristiti kod goveda, muznih krava, konja, ovaca i svinja. Proizvod se može koristiti u svakoj situaciji u kojoj treba spriječiti infekciju i gdje slabe točke u epidermi ili na koži mogu uzrokovati infekciju. 

BIO PHARM VET Digital © 2020

Izrada web stranica Virtus Dizajn - izrada web stranica