Prikazuje se svih 5 rezultata

Dvostrani nož za papke ovaca i koza PROFI

11,51  (86,72 kn)
Za profesionalnu obradu papaka kod ovaca i koza. Twin-cut, kratka dvostrana oštrica izrađena od visokokvalitetnog njemačkog nehrđajućeg čelika. Izrazito dugi vijek trajanja materijala i odlična svojstva kod ponovnog brušenja. Ergonomska drška od plemenitog drva koja odbija vodu i masnoće.

Kada za papke SuperKombi Mini (za ovce) 50 litara

140,15  (1.055,96 kn)
Kada za papke SuperKombi Mini odličan je izbor za održavanje higijene papaka.

Škare za papke ovaca Felco

94,58  (712,61 kn)
Odlično režu čak i debela i suha kopita. Lako se čiste zahvaljujući ksilan premazu. Drške obložene gumom amortiziraju trzaj i smanjuju pritisak na mišiće. Rad bez zamaranja zahvaljujući ergonomski oblikovanoj dršci. Škare su dostupne u dva modela - sa i bez rotirajuće drške koja sprječava tendonitis, žuljeve i ukočene prste.

Škare za rezanje papaka kod ovaca

9,10  (68,56 kn)
Metalne škare za rezanje truleži papka kod ovaca. Dužina 26 cm. Oštrice visoke kvalitete. Dostupne u dva modela - nazubljena ili ravne.

Sklopivi nož za papke ovaca i koza PROFI

33,78  (254,52 kn)
Sklopivi nož za profesionalnu njegu papaka za koze i ovce. Kratka oštrica od visoko kvalitetnog njemačkog nehrđajućeg čelika. Izrazito dugi vijek trajanja materijala i odlična svojstva kod ponovnog brušenja. Ergonomska drška od plemenitog drva koja odbija vodu i masnoće.