Prikazuje se svih 7 rezultata

BEKINA Sigurnosne radne čizme S5 Agrilite

73,32  (552,43 kn)
Izrađene od ultra laganog poliuretana - 40% lakšeg od gume ili PVC, sa čeličnom kapicom i čeličnim srednjim potplatom. Izrazito izdržljive i traju 3-4 puta duže od običnih PVC čizama.

BEKINA Sigurnosne radne čizme S5 Steplite XCI Winter

96,43  (726,55 kn)
Ultra lagane, no ne i manje sigurne zahvaljujući zaštiti prstiju i potplata koja ne sadrži metal. Izvrsna izolacijska svojstva, hladne po ljeti, tople po zimi (do -40 oC). Steplite® XCI je idealna kombinacija ljetne i zimske čizme. Doživite udobnost nošenja ljetne čizme pojačanu s toplinskim svojstvima zimske čizme.

BEKINA Sigurnosne radne čizme StepliteX

82,60  (622,35 kn)
BEKINA Sigurnosne radne čizme, model StepliteX, izrađene od ultra laganog poliuretana - 40% lakšeg od gume ili PVC, sa visokom čeličnom kapicom i dokazanim čeličnim potplatom za povećanu sigurnost. Izrazito izdržljive, traju 3-4 puta duže od običnih PVC čizama.

DUNLOP radne čizme Dee

15,78  (118,89 kn)
Poluvisoke (26 cm), vodonepropusne PVC čizme za rad, vrt i odmor. Tamno zeleno gornjište i crni potplat. Otporne na ulje, kiseline, gnojiva, dezinficijense i ostale različte kemikalije. Unutarnja podstava od poliestera koji se lako održava.

DUNLOP radne čizme Pricemastor

17,63  (132,83 kn)
Klasične, potpuno vodonepropusne PVC čizme za rad, vrt i odmor. Unutarnja podstava izrađena od poliestera koji se lako održava. Crno gornjište i potplat. Otporne na ulja, kiseline, gnojiva, dezinficijense i ostale razne kemikalije. CE odobrene.

DUNLOP Sigurnosne radne čizme Purofort Plus S5

110,45  (832,19 kn)
Idealne čizme za upotrebu u poljoprivredi s anatomski oblikovanim Premium uloškom i antibakterijskom unutarnjom podstavom. Purofort tehnologija osigurava toplinsku izolaciju do -20 oC. Vanjski potplat specijalno oblikovan za sigurnost na ljestvama.

DUNLOP zimske čizme Blizzard

51,79  (390,21 kn)
Maksimlana izolacija protiv hladnoće. Privlačan dizajn i maksimalna udobnost nošenja zahvaljući unutarnjoj postavi od flisa. Debela i udobna unutarnja podstava izrađena od sintetičkog flisa.